Samarbejde på tværs

Et centralt element i Health Hub – Founded by Spar Nord Fonden er samskabelse, da vi mener, at løsninger skabes bedre sammen!

Ambitionen er at skabe synergi ved at samarbejde på tværs af fagligheder og organisationer. I Health Hub bygges der videre på et stærkt fundament som kobles til det veletablerede innovationsnetværk i Region Nordjylland.

Samarbejde med hospitalet


Health Hub er en unik mulighed for jer, som ønsker at indgå i et tæt samarbejde med et hospital omkring udvikling af innovative løsninger, som skaber impact/værdi i sundhedsvæsenet.
Hos Health Hub kan vi:
  • Forbinde idéhavere med klinikere (og omvendt)
  • Mikrofinansiere innovative kliniske projekter (se FAQ
  • Give adgang til Innovationsklinikkens specialistkompetencer med henblik på at fremme idéen (f.eks. projektledelse, markedsanalyse, forretningsudvikling, patentrådgivning, industrielt design)
  • Facilitere med kliniknære kontorfaciliteter

Samarbejde med industri


Vi samarbejder med virksomheder og organisationer, der har interesse i at fremme sundhedsinnovation. Hvis din virksomhed eller organisation ønsker at støtte vores Health Hub projekter (f.eks. stille midler eller udstyr til rådighed, adgang til faciliteter, eller samarbejde om fælles innovationsprojekter), vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan læse mere om Innovationsklinikkens gensidige og gavnlige industrielle partnerskaber her

Samarbejde med universitetet


Vi har et tæt samarbejde med vores søster hub, Health Hub AAU. I begge Health Hubs sidder professionelle teams af kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig videre med din idé eller dit projekt.
 
Studerende og medarbejdere på Aalborg Universitet får adgang til den viden, vi har gennem hospitalet, og får muligheden for at medudvikle deres projekter i relevante miljøer. I disse kliniknære miljøer kan idéen arbejdes hen mod en løsning, der kan skabe værdi for klinikere og patienter. Health Hub AAU afholder også løbende events med henblik på, at aktører kan mødes, dele erfaringer og finde interessante samarbejdspartnere.

 

Klik for at forstørre billedet

Kontakt

Chantelle Dana Driever

Projektleder
Innovationsklinikken

Telefon

97 66 63 04