Indmeld idéer

En god idé behøver hverken være stor eller revolutionerende, for at være relevant for os. Selv mindre forbedringer af for eksempel en arbejdsgang eller et hjælpemiddel kan have stor betydning for dagligdagen i sundhedsvæsenet. På disse sider kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dine gode idéer på vej.

Ide ikon

Husk

Er du i tvivl om der er potentiale i din idé - om den er god nok til at bringe videre - så er du altid velkommen til at kontakte os først.  Ring, send en e-mail eller kig forbi - vi har altid kaffe på kanden og tid til en hurtig snak og lidt rådgivning.

Lad Idéklinikken hjælpe med at realisere din idé

Vejen fra den gode idé til et produkt eller service kan synes uoverskuelig. Idéklinikkens medarbejdere hjælper dig med at føre din idé fra de første tanker til et færdigt produkt eller en service.

Er der et reelt behov for idéen?
Dette kan være en lang proces, hvor man i første omgang analyserer behovet.

  • Løser din idé det ”reelle” problem, eller løser det et afledt problem?
  • Er det en løsning, som kan bruges andre steder i sundhedssektoren eller er det begrænset til din afdeling eller dit team?
  • Har din idé tilstrækkelig potentiale, og kan den kommercialiseres – altså sælges til andre aktører i sundhedssektoren i Danmark eller udlandet?

Udvikling
Når disse spørgsmål er besvaret, kan vi gå i gang med selve udviklingen. Vi udarbejder en plan for udvikling af pågældende produkt eller service og driver selve udviklingsprocessen. Dette kan betyde, at vi skal involvere andre personer i udviklingen af din idé, både andre fra din afdeling eller fra andre aktører i sundhedsvæsenet eller en virksomhed.

Kommercialisering
Til slut, når produktet eller servicen er udviklet, tester vi, om det løser problemet og sætter eventuelt derefter gang i kommercialisering af produktet.

 

Ideklinikken tilbyder

Idéklinikken tilbyder behandling og diagnosticering af gode idéer. Læs om, hvad vi kan gøre for dig.

LÆS MERE

 

Sådan behandler vi din idé

Læs om hvilke trin, din idé gennemgår på vejen mod et til færdigt produkt eller service.

LÆS MeRE

 

Indmeld en idé

Sidder du klar med en god idé? Så udfyld indberetningsskemaet, og lad os kigge på den.

LÆS meRE