Med fokus på innovation

Diagnosticering af idé

"Diagnosticering" og behandling af din idé

 Idéklinikken foretager en vurdering af, hvordan dit problem bedst kan løses, eller hvordan din idé eller opfindelse bedst kan realiseres - hvad enten det er et produkt, der kan patenteres og sælges - eller det handler om forbedring af en arbejdgang, der kan lette det daglige arbejde og rutiner på hospital og sygehuse.

læs mere

Indmeld en idé

Seniorstatistiker Søren Lundby-Christen

En opfinders erfaring

"At skulle bevæge sig rundt i reglerne om patenter og rettigheder kan være lidt af udfordring, men afsætter man tid og engagement, er det også ganske sjovt undervejs". Sådan fortæller seniorstatistiker ved Kardiologisk Afdeling, Søren Lundby-Christensen, som indmeldte sin opfindelse til Idéklinikken.

læs mere

Patenter, kontrakter

Beskyt din opfindelse

Har du beskyttet  din opfindelse og sikret dine rettigheder? Som opfinder er det vigtigt, at du meget tidligt i forløbet kender og forholder dig til reglerne for patentering og vederlag.

 

Sådan forholder du dig som idéhaver

Papkasse passer på patientejendele

En papkasse, der kan hænges på hospitalssengen, hvor den holder styr på patienternes ejendele, så de ikke bliver væk under indlæggelsen, bliver de næste måneder afprøvet på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland.

Læs mere